Sintetizo fjalë në gjuhën shqipe
Fol-Shqip

Fol-Shqip është sintetizuesi i parë artificial i fjalëve në gjuhën shqip

Për ne


Fol-Shqip është kompani për zhvillimin e softuerve TTS (Text-To-Speech) për gjuhën shqipe.

Fol-Shqip

Fol-Shqip është kompani e vendosur në Prishtinë me qëllim zhvillimin e aplikacioneve të ndryshme.

Cfare bejm ne

Zhvillimin e aplikacioneve të cilat shfaqin rezultatet përmes të folurit në gjuhën shqipe.

  • Desktop Aplikacione
  • Web Sherbime
  • Mobile Aplikacione

Produktet Fol-Shqip


Fol-Shqip teknologjia mundëson leximin e përmbajtjeve tekstuale në gjuhën shqipe.

Desktop voice Shqip

Desktop voice Shqip është program i cili instalohet në kompjuterë desktop me qëllim shfrytëzimi nga Applikacionet tjera për sintetizim të fjalëve në gjuhës shqipe.

Fol-Shqip Web Service

Shfrytëzimi i Fol-Shqip Web Service në Web faqen tuaj mundëson leximin e përmbajtjeve të caktuara përmes fjalëve në gjuhën shqipe.

Fol-Shqip mobile App

Fol-Shqip mobile App është aplikacion që instalohet në pajisje mobile duke mundësuar leximin e librave online përmes fjalëve në gjuhën shqipe.

Tjera

Fol-Shqip mund të shfrytëzohet nga aplikacione dhe integrohet në pajisje të ndryshme.

Kontakti


Adresa

Ahmet Krasniqi, 10 000 Prishtinë Kosovë

Tel

+386 49 30 90 70

Dërgoni sygjerime